Graag deel ik hier mijn ervaring met snelhuisverkopen.nl

Ik wilde graag verhuizen naar het noorden van het land, want daar kom ik vandaan. Zelf heb ik jaren in Noord-Brabant gewoond en met plezier. Maar ik loop op naar de 50 en ik wilde graag terugkeren.

Dus ben ik op zoek gegaan op internet naar een snelle manier om je huis te verkopen. Het liefste met zo min mogelijk kosten en voor een leuk bedrag. Zodoende kwam ik na wat onderzoek uit op de website van snelhuisverkopen.

Na het doorlezen van de website heb ik meteen gebeld. Een kort intake gesprek later stond de afspraak gepland. Geheel vrijblijvend en kosteloos komen ze langs om mijn huis te taxeren.

Een dag later werd mijn huis getaxeerd, gratis, en twee dagen daarna ontving ik een bod. Ik wist dat ik niet de marktwaarde zou krijgen, maar het bod was zelfs hoger dan ik had verwacht.

Snelhuisverkopen.nl heeft mij gedurende de procedure goed begeleid en al het werk van me overgenomen. Ik had geen zorgen over de verkoop en alles werd netjes geregeld.

Twee weken later ontving ik bij de notaris het geld en daarvan ben ik eerst even lekker op vakantie gegaan. Een waar topbedrijf. Dus als je zelf op zoek bent of iemand kent die dat is dan zou ik zeker even bellen.