bodyfit_lang2-logo

chloordrijver_1Toen ik besloot een spa te nemen, wist ik al dat er onderhoud bij zou komen kijken. Bij de eerste aanschaf van de spa zat een pakketje met spa onderhoud, maar helaas ben ik hier al doorheen. Omdat ik mijn spa zo schoon mogelijk wilde houden, moest ik natuurlijk weer nieuw spa onderhoud bestellen.

Goede producten

Eigenlijk was ik niet helemaal tevreden over het pakketje dat bij de spa zelf zat en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goed en betaalbaar alternatief. Op het internet heb ik heel veel informatie gevonden over spa onderhoud en daar had ik een lijstje van gemaakt.

chloorshock_5kgMet het lijstje ben ik op zoek gegaan naar een webshop die deze middeltjes kon leveren. De prijs van al deze middeltjes vond ik ook heel erg belangrijk. Het moet namelijk wel zo zijn dat ik waar voor mijn geld krijg.

Via het internet ben ik terecht gekomen bij Bodyfitwebshop.nl. Het assortiment op deze webshop was heel erg uitgebreid. Op de website zag ik al de middeltjes die ik wilde hebben. De prijzen van al deze middeltjes waren ook nog eens heel erg goedkoop vergeleken met andere websites.

Omdat ik het spa onderhoud snel weer nodig had, heb ik besloten om alles in een keer via de website te bestellen. Het afrekenen ging heel erg makkelijk en de spullen zouden worden opgestuurd.

Binnen een aantal werkdagen had ik het pakketje al in huis met alle middeltjes. Deze middeltjes heb ik gelijk uitgetest en ik merkte direct verschil!