Tip: Meubelstoffeerderij Terneuzen

Meubelstoffeerderij Terneuzen

Ikzelf ben eigenaar van een boot uit het bouwjaar 2000. In deze zestien jaar was het interieur van mijn boot redelijk beschadigd en dus toe aan vervanging. Zodoende ben ik opzoek naar een gespecialiseerde aanbieder in het stofferen van bootmeubilair. Zoals gewoonlijk bekeek ik het internet in deze want tegenwoordig is vrijwel alles te vinden via het internet. Binnen no time belandde ik dan ook op de website van de aanbieder: Meubelstoffeerderij TerneuzenMeubelstoffeerderij Terneuzen is namelijk een erkend bedrijf in het stofferen van allerlei verschillende soorten meubelen. Zie hieronder de meubelen die worden gestoffeerd door de bovenstaande aanbieder:

  • Bankstellen
  • Stoel
  • Bootkussens
  • Caravankussen

Na het zien van al deze diensten nam ik het besluit om contact op te nemen met de bovenstaande aanbieder. Simpelweg omdat ik een aantal vragen had betreft de eventuele kosten voor het stofferen van alle meubelen binnen in mijn boot.

Meubelstoffeerderij Terneuzen

Een geweldige mogelijkheid!

Een dag na contact opgenomen te hebben met de bovenstaande aanbieder arriveerde het personeel op de stalplek van mijn boot. Dezelfde dag zijn zij begonnen met het stofferen van alle meubelen. Na het afronden van de werkzaamheden bekeek ik het opgeleverde resultaat. Ikzelf kan u dan ook vertellen dat het opgeleverde resultaat op en top is. Het interieur van mijn boot is moderner dan ooit te voren. Eindelijk ben ik in voorzien van een mooi strak design binnen in mijn boot.

Is het meubilair van uw boot toe aan nieuw leveren? Laat deze dan stofferen door de bovenstaande aanbieder!

Meubelstoffeerderij Terneuzen