Traprenovatie uit laten voeren bij ons thuis

Traprenovatie uit laten voeren

Traprenovatie uit laten voeren Wij hebben een traprenovatie uit laten voeren in onze woning. Wij wonen hier nu ongeveer 10 jaar en het was toch wel weer eens tijd voor iets nieuws. Na zo’n lange tijd gaat het namelijk toch vervelen. Daarnaast was onze stijl in de loop van de tijd heel erg veranderd en vonden wij het niet meer zo mooi hoe het nu was. Wel hadden wij met elkaar afgesproken om eerst grote dingen aan te laten pakken, zoals de vloeren, voordat wij meubels gingen aanschaffen. Inmiddels zijn al deze veranderingen klaar en mag ik het nu helemaal opnieuw gaan inrichten. Hier kijk ik al de hele tijd naar uit, want daardoor gaat het echt weer helemaal ons nieuwe plekje worden.

Traprenovatie uit laten voeren

Heel erg blij mee

Via een vriendin kregen wij een tip om een traprenovatie uit te laten voeren door Stairz. Haar buurvrouw had het ook hier laten doen en die had daar hele goede ervaringen mee. Daar ben ik dan ook direct online een kijkje gaan nemen. Hier zag ik een heleboel mooie voorbeelden die mij aanspraken en daardoor kreeg ik veel vertrouwen in hun vaardigheden. Toch had ik nog een aantal vragen, dus daarvoor ben ik gaan bellen. Uiteindelijk hadden zij op de korte termijn tijd voor ons en is het inmiddels ook al helemaal klaar. Ik ben ongelofelijk blij met het eindresultaat en had het niet mooier voor kunnen stellen. Mocht jij benieuwd zijn of dit ook iets voor jou is, neem dan zeker een kijkje op de website voor wat meer informatie over een mogelijke verbouwing.