Voor behangfiguren moet je hier zijn!

behangfiguren

behangfigurenVandaag is het tijd voor een nieuw artikel. Ik ga het vandaag hebben over behangfiguren. De reden? We zijn pas geleden verhuisd en voor mijn zoontje wilde ik een speciale kamer maken. Hij mocht hem zelf ontwerpen en ik zou er dan voor zorgen dat dit uitgevoerd zou worden. Mijn zoon is gek op dieren en daarom leek het hem leuk om dit terug te laten komen in zijn kamer.

Ik wilde ervoor zorgen dat zijn kamer er zo goed mogelijk uit zou komen te zien. Ik ben daarom het internet opgegaan en hier zocht ik naar behang voor in zijn kamer. Op het internet las ik verschillende recensies. Veel positieve recensies gingen over de behangfiguren van Inke. Dit bedrijf maakt dus figuren in behang en dit leek mij wel wat voor mijn zoontje. Hij vond dit zelf ook erg gaaf en daarom hebben we behang besteld met een tijgerfiguur erin, dit is het favoriete dier van mijn zoontje, we wachten nu alleen even tot dat het binnenkomt.

behangHet ziet er prachtig uit!figuren

Het behang kwam gelukkig al snel binnen en inmiddels hangt het al in zijn kamer. Het ziet er erg mooi uit en het zorgt voor een bepaald effect. Veel vriendjes van mijn zoontje vinden het ook erg leuk en er zijn zelfs al ouders naar mij toegekomen om te vragen waar ik dit besteld heb. Zijn kamer ziet er nu in ieder geval erg goed uit en ik ben blij met mijn keuze voor dit bedrijf!