Voor exotische planten lees verder op www.mypalmshop.nl

cycas-revoluta_wp_Mijn ouders hebben hun oude huis verkocht en zij gaan binnenkort in hun nieuwe huis wonen. Omdat zij heel erg uitkijken naar de verhuizing wil ik een heel leuk cadeau geven. Mijn vader en moeder zijn allebei weg van palmbomen. Het leek mij daarom een goed idee om aan hun een palmboom cadeau te doen. Natuurlijk heb ik het niet over een klein palmboompje in een pot, maar echt een palmboom voor in de tuin.

Meer informatie

Toen ik op zoek ging via het internet naar een palmboom zag ik al snel “lees verder op www.mypalmshop.nl“. Toen ik drukte op lees verder op www.mypalmshop.nl kwam ik terecht op een pagina waar ik heel veel informatie kon vinden over de verschillende palmbomen. Wat ik heel erg fijn vond was dat ik ook via deze webshop de palmboom kon bestellen.

brahea-edulis_wp_Voordat ik de palmboom daadwerkelijk ging bestellen wilde ik eerst overleggen met mijn ouders wat zij ervan vonden. Toen ik het vertelde waren zij heel erg enthousiast, omdat zij het al een keer over een palmboom in de tuin hadden. Zij wisten al precies wat zij in de tuin wilde hebben en daarom heb ik samen met hun de palmboom in het goede formaat besteld.

De palmboom kwam mooi op tijd binnen, omdat wij toen al druk bezig waren in de tuin. Met heel veel moeite hebben wij de palmboom in de tuin kunnen plaatsen. Voor de palmboom hadden wij ook een speciale lamp geplaatst, zodat je deze ook mooi in de avond kan zien. Het ziet er geweldig uit!