Wat er nodig is om een jaloezie te hangen in jouw huis

Met het ophangen van gordijnen moet je goed opletten welk systeem er al hangen, omdat er verschillende manieren zijn om raam decoratie op te hangen. Als je geïnteresseerd bent in jaloezieën dan is het slim om eerst te kijken of het huis het toelaat. Wat zijn die dingen die moet hebben of juist niet om een jaloezie van hout te kunnen op te hangen bij metalen zijn er weer andere vereiste die belangrijk is.

Jaloezie

Bij houten jaloezieën is het goed om op te letten of de bevestiging mogelijk is aangezien het een wat zwaarder onderdeel is en dus meer ondersteuning nodig heeft. Meet de bevestiging delen in de winkel en meet het daarna thuis nog een keer. Verder moet je erop letten dat als je de jaloezie oprolt dat er een oppervlakte blijft hangen bij het raam waardoor het raam misschien niet meer open kan ook dit moet je uitmeten of dit allemaal kan.

Lengte

De gordijnen kun vaan over een hele lange oppervlakte hangen om met stof veel te doen is maar met rolgordijnen en dus ook een jaloezie is lengte wel iet waar je op moet letten. Met een raam wat langer is dan 180 cm zal het vrij lastig worden om hiervoor één jaloezie te kunnen ophangen waardoor je het raam moet opbreken met meerdere rolgordijnen of jaloezieën kijk dus bijvoorbeeld op www.123jaloezie.nl welke maten bij jou passen.

Uiteindelijk zal het huis bepalen welke opties er voor jou zijn in raamdecoratie, dus zoek dit eerst uit voordat je het weer terug moet brengen.