Wat jouw tuin nodig heeft

Veel tuinen klein en groot, groen of kleurrijk, stenen of hout, vierkant of rond hebben na een paar jaar vaak weer een opkikker nodig. De meubels zullen verroesten en mos groei krijgen, wat heel jammer is omdat het er oud en slordig uit ziet. De tuinkamer wordt stoffig, planten gaan dood en onkruid komt naar boven.

Onkruid en oude planten

Het belangrijkste is dat er de mogelijkheid is om weer inspiratie op te doen om jouw tuin perfect eruit te laten zien. Het verwijderen van onkruid en oude planten die het niet goed doen in jouw tuin zullen voor ruimte voor verbetering zorgen. De tuin opruimen zorgt dat je het geheel beter kunt zien en ruimte maakt voor nieuwe dingen.

Luxe terrasoverkapping

Om je tuin wat op te beuren is een terras in je tuin iets wat structuur en inrichting geeft en je een gezellig zithoekje. Het terras is niet af zonder een mooie overkapping, zodat het terras makkelijker schoon blijft en de kussens droog als het weer veranderd. Hier kun je voor allerlei opties gaan zoals een luxe terrasoverkapping van glas.

Nieuwe meubels

Als er oude meubels niet meer op te knappen zijn is het misschien tijd voor nieuwe. Kijk misschien naar een likje verf over de schutting en match hier de meubels in en geef jouw tuin een nieuwe sfeer. Kijk naar leuke decoratie zoals potten en kaarsen. Met een nieuwe thema en nieuwe onderdelen in je tuin is het weer een feestje om in je tuin te zitten.