Weer strakke muren dankzij het stucadoorsbedrijf uit Amsterdam

Door de enorme inzet van stucadoorsbedrijf Amsterdam hebben wij weer mooie, gladde muren in ons huis. Ooit was het modern om Granol op de muren aan te brengen en hoe grover hoe mooier. Maar op den duur gaat dat vervelen en wil je wel weer eens iets anders op de muur. Helaas ging het erop brengen een stuk sneller dan het er weer af krijgen. Wat wij ook deden, het lukte ons niet om de muren weer glad te krijgen. Daarom leek het ons verstandig om er een professioneel bedrijf bij te halen, dit bedrijf zal ons uit de brand kunnen helpen. 

Vakkundig en snel

Wat ons in een week nog niet was gelukt had het stucadoorsbedrijf Amsterdam al binnen een dag voor elkaar. Onze muren in de hele woning waren in een mum van tijd weer glad en wit. Het was een mooi plaatje om te zien. Wat waren wij blij dat wij van die vreselijke grove Granol af waren. Wij zullen ons wel een tweede keer bedenken voordat dit ooit ons huis weer in komt. 

Het bedrijf van ADR Stukadoors hebben al meerdere jaren ervaring met diverse projecten en werken regelmatig samen met aannemers, opzichters, schilders et cetera.