Bent u aan het verbouwen of heeft u net een nieuw huis gekocht? Dan is het uiteraard tijd voor nieuwe tegels! Bij Tegels33.nl kunt u allerlei tegels bestellen. Het assortiment is erg uitgebreid en de prijzen zijn erg scherp. Het grotendeel van het aanbod is meteen uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat u op korte termijn kun genieten van nieuwe tegels. Wij raden u zeker aan om een kijkje te nemen op de webwinkel als u zoekt naar nieuwe tegels. A-kwaliteit en de scherpste prijzen!

De lijst van tegelmerken in het assortiment van Tegels33 is erg indrukwekkend. Zo vindt u grote fabrikanten uit Italië zoals, EnergieKer, Atlas Concorde en Marca Corona. Maar ook de Spaanse tegelmerken zoals Rocersa en STN hebben een plekje in het aanbod van Tegels33.nl. Met meer dan 30 merken in het aanbod, is er voor iedereen wel een juiste tegel te vinden. Twijfel niet langer, bekijk snel het aanbod en bestel tegels van topmerken tegen de laagste prijsgarantie bij Tegels33.nl.

Zoekt u een specifieke tegel en wilt u deze graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij Tegels33 ervoor kiezen om een gratis proefstuk te ontvangen. Binnen enkele werkdagen wordt uw proefstuk geleverd en kunt u de ware kleuren en oppervlakte bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de showroom – op afspraak – te bezoeken. Wij raden u zeker aan om eens de showroom te bezoeken. U kunt diverse tegels bekijken en ook advies op maat krijgen. De showroom van Tegels33 is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. Ook kunt u uiteraard advies per telefoon of live chat bij Tegels33 verkrijgen. De experts staan tijdens kantooruren klaar om al uw vragen over tegels te beantwoorden!