Zeker leuke meubels bij: woonwinkel bussum

1 Een tijd geleden zijn wij in huis begonnen met een verbouwing, dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot dus we zijn er erg druk bezig mee geweest. Na een aantal dagen aan het werk te zijn geweest met de verbouwing vond ik het tijd voor een nieuw interieur, nu we toch bezig zijn kunnen we het net zo goed allemaal in 1 keer doen zei ik tegen mijn vrouw. We gingen op een dag een kijkje nemen bij de woonwinkel bussum die bij ons heel dichtbij is om te kijken of we hier misschien zullen slagen voor een nieuw interieur.

Een hele leuke winkel1

Toen wij de woonwinkel bussum bezochten kwamen we er al vrij snel achter dat dit de juiste locatie was voor ons. Een paar winkels later kwamen we terecht in een prachtige winkel die helemaal bestond uit interieuradviezen en prachtige meubels en accessoires. We keken onze ogen werkelijk uit en waren meteen verkocht door de winkel, we besloten om hier onze inspiratie uit te werken en gingen een gesprek aan met een medewerker.

De service is ook heel erg goed

Samen met mijn vrouw ben ik dus in gesprek gegaan met de medewerker. Hij bleek ons veel informatie over de bank te kunnen vertellen en dat was erg mooi. Na wat overleggen hebben we zelfs wat extra korting weten te regelen. Ben je dus opzoek naar een leuke meubel dan raad ik het je zeker aan hier te kijken!