Goede bouwmaterialen Renkum gevonden

bouwmaterialen-renkum-logo

betonplexBij een grote verbouwing horen natuurlijk heel veel materialen. Al deze materialen moeten vaak bij verschillende winkels vandaan gehaald worden. Omdat ik in Renkum woon ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat bouwmaterialen Renkum verkoopt.

Online gevonden

Er waren weer een aantal materialen nodig voor de verbouwing en daarom heb ik gezocht naar “bouwmaterialen Renkum” via de zoekmachine. De zoekmachine kwam met een aantal suggesties. Er zat een winkel tussen die ik nog nooit had bezocht en dat wekte mijn interesse. Deze winkel had ook een webshop en daar zag ik al verschillende materialen die ik nodig had.

offerte1Het is mij al bij verschillende winkels gelukt om een korting te krijgen door een grote bestelling te plaatsen. Bij deze webshop kon ik een offerte aanvragen en dat leek mij een goed idee. Toen ik wist wat ik allemaal wilde hebben heb ik een aanvraag voor de offerte gestuurd.

Al snel kreeg ik bericht terug met een offerte. In deze offerte was ook een korting opgenomen door de grote afname en daar was ik heel erg tevreden mee. De offerte was heel erg scherp geprijsd en dat verbaasde mij. Toen ik de offerte goed na had gekeken bleek dit allemaal te kloppen.

Uiteindelijk heb ik gekozen om de bestelling bij dit bedrijf te plaatsen, omdat ik een fikse korting had gekregen waar ik heel er blij mee was. De bestelling werd goed verpakt en op tijd geleverd. Voor de rest van de verbouwing hebben we nog meer materialen nodig en deze gaan we zeker weer hier bestellen!